Politika zaštite osobnih podataka

Molimo vrlo pažljivo i potpuno pročitajte Politiku zaštite osobnih podataka (dalje u tekstu: Politika). Molimo Vas da Politiku povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene koje će biti prikazane na stranici.
Pristupom na našu web stranicu potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja. Vaši osobni podaci ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene web stranice.
Službenom web stranicom www.novigrad-podravski.hr upravlja voditelj obrade - OPĆINA NOVIGRAD PODRAVSKI sa sjedištem u Novigradu Podravskom na adresi: Trg dr. Franje Tuđmana 4, OIB: 73712345649.
OPĆINA NOVIGRAD PODRAVSKI prikuplja podatke o ispitanicima koji su potrebni za ispunjenje usluga koje pružamo te se obvezujemo zaštititi osobne podatke sadašnjih i budućih ispitanika u skladu sa UREDBOM (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA O ZAŠTITI POJEDINACA U VEZI S OBRADOM OSOBNIH PODATAKA I O SLOBODNOM KRETANJU TAKVIH PODATAKA (GDPR) (dalje u tekstu: Uredba). Obrada podataka podliježe zakonitoj obradi na temelju članka 6. Uredbe.
Svi podaci o ispitanicima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni u obavljanju svojih dužnosti. Svi zaposlenici OPĆINE NOVIGRAD PODRAVSKI odgovorni su za poštivanje načela obrade osobnih podataka i zakonitosti obrade.
OPĆINA NOVIGRAD PODRAVSKI prije zaprimljenih podataka od ispitanika, informira ispitanika o zakonitosti obrade, uvjetima, svrsi za prikupljanje i obradu podataka kao i podacima o voditelju ove obrade, kontaktnim podacima službenika za zaštitu podataka, pravnom osnovu za obradu podataka, primateljima ili kategorijama primatelja osobnih podataka prema potrebi, razdoblju u kojem će se osobni podaci pohranjivati ili kriterijima kojima se utvrđuje to razdoblje. Osim u navedenu svrhu, Vaše podatke ne dajemo, ne iznajmljujemo, ne prodajemo niti ustupamo trećim privatnim i pravnim subjektima i trećim zemljama.
O načinu korištenja prikupljenih podataka, daje se ispitanicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se mogu koristiti za marketinške kampanje.
U skladu sa našom zadaćom koja je od javnog interesa, objavljujemo fotografije koje se slikaju na javnim skupovima i objavljujemo ih na službenoj mrežnoj stranici u svrhu promocije našeg rada.
Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, zahtjeve za ispravak, brisanje, ograničenje i prigovor, molimo uputiti prema službeniku za zaštitu podataka.
Službeni kontaktni podaci službenika za zaštitu podataka:

Službenik za zaštitu podataka: Anđelka Peroković Lovrak
adresa: Trg dr. Franje Tuđmana 4, 48325 Novigrad Podravski
telefon: +385 (0)48 832 133
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredovno vrijeme za rad sa strankama određuje se od ponedjeljka do petka od 08:00 do 15:00 sati.

Zakonodavni okvir: https://azop.hr/

Dokumenti
ZAHTJEV ispitanika na ispravak.doc
ZAHTJEV ispitanika na pristup.doc
ZAHTJEV ispitanika o povlacenju privole.doc
ZAHTJEV ispitanika za pravo na brisanje (pravo na zaborav).doc
ZAHTJEV ispitanika za pravo na ogranicenje obrade.doc
ZAHTJEV ispitanika za pravo na prigovor.doc

Stranica 1 od 10

Youtube Općine Novigrad Podravski i Live stream - centra Novigrada Podravskog
© 2021 Općina Novigrad Podravski. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg